Heroes Seasons 2 Volume Two

05Dec07

Huhhaaaa.Just Now.Aku br ja abeh ngk heroes episode 11.Finale bg Volume 2 Generation.Mmg agak frust sbb kali nih depa wat camnih.

Bg yg blum ngk heroes nih aku recommend kan korg.Ngk laa.Mmg besh.Klau korg nk ngk korg ngk laa kat TV3 Pada Hari Ahad Pkul 9 Mlm.Weheheheh.Trust Me.I Give 10/10.Mmg besh gila.

Ini sdikit komen.
WARNING.SPOILER BELOW
Aku agak xpuas ati sbb pa Nathan mati.Adush.Agak2 sapa laa yg bunuh dia.Nampak cam Noah?or maybe Character baru.Haha.Tp yg plg besh wktu Hiro letak Adam Manroe A.K.A. Takezo Kensei dlm keranda.Mmg lawak.1 lg yg aku ska adalah.Yaha~!Sylar Backs!Volume 3 nnti aku rasa mungkin case Sylar wat jaat.Ala Villains.Tajuk pown dh tls.^^.Huhu yg sedih gak Nikki mati.Uwaa.Dia salah 1 fav character aku.Walaupown dh tua(I’m not like her because she a woman).Aku ska character dia dlm tuh.Patut biaq ja Monica tuh mati.Bkn character penting pown.Itam lak tuh.(Uik.Masalah perkauman nih).Klau korg(aku taw kebyakan yg baca nih ngk dh ending dia)Sylar dh dpt power dia blk.Ohohohoho.Agak nya sapa laa yg dia nk balas dendam dlu.Aku rasa kat Company tuh.Sbb Mohinder ada ckp kat dia kata ‘They Injected U Too’.Apa2 pown.Aku dgr akan tayang pada bulan Februari.Tp ada gak rumor pada bulan April.Entah aa.
SPOILER END HERE
Berkenaan Download Link.Aku mls laa nk letak.Korg ngk sendr laa kat dailymotion.com ka.Mna2 ka.Xpown p kat got-heroes.com.

Untuk seasons 1 korg leh check kat official TV3 Heroes Site.xpown got-heroes.com td.

OK.Check It Out~!

Advertisements


14 Responses to “Heroes Seasons 2 Volume Two”

  1. 1 Senpai

    ya-ha!!! mi dh hbis tgok!! agk dh … msti x puas hati pnya … tp besa la depa ska buat kita jd saspenda …klau x org x tgok la vol 3 nnti … huhuhu … senpai aku , sylar dh dpt power dia … rsanya ada threat lg bru dr sylar kot … sbb klau prasan ada otak tang vault tu … otak sapa kah agknya … huhuhu … misterius btol la … ala tnggu ja la taun dpan …nk tau pa jd …

    p/s kwn aku ska nikki sbb dia hot …

  2. 2 viledante

    erk.. ada otak?
    dia ka?
    xpasan pown
    haiz kna ngk lain nih…
    tp mmg tabik spring tim kering~!!
    besh gila~!!! heroes~!

  3. 3 Senpai

    ya!!! TBIK SPRING KT ADIK OSMAN KERING —> TIM KERING!!! … kering ja dia jd producer crita tu …

    yg otak tu hg tgok time depa msuk blik kbal tu … ada otak sapa xtau la … pa2 pon x silap aku brader kring ada gitau dlm intrview … kali ni villains pkat cri villains … lps tu dpa nk buat team blasah hero2 kita … fuh … x sbaq siot tgok sylar jd ktua geng jahat … muhehehehe!!!!

    p/s tbik org yg lkonkan wtk sylar … mmg mjd la jahat dia … smpai bpak aku n geng2 aku yg tgok heroes pon cmus tgok muka dia … muhehehehe!!! GO SYLAR-SAMA!!!

  4. 4 viledante

    ekekkekekeke
    btol2
    tabik spring kat sylar
    mmg syok gila crita tuh~!!!!
    HEROES~!!!
    tp awat depa xsambung ja volume 3 nih
    adesh
    wat saspen sgt laa
    geram aku…dh laa wk2 cuti nih.sng skit nk lepak depan pc
    lps nih kna p skolah lak
    adesh

  5. 5 Senpai

    ni smua psl strike writer’s guild tu la … x hbis2 lg … ala depa tu … xkan x leh kmpromi kot … hindraf pon dh hbis buat prhimpunan … depa dok galak buat lak … st lg fan2 heroes pkat buat strike bru depa tau … muhehehehe!!!

    p/s dh la cuti ni aku xtau nk buat pa … klau heroes tyg xpa gak … leh dload tiap2 mggu …

  6. 6 viledante

    keekkeke
    jom wat strike depan skolah nnti

    tuh laa
    cuti2 nih klau ada heroes leh gak layan
    la nih xtaw nk wat pa dah
    adesh

  7. 7 Senpai

    nk buat strike dpan skolah? jom!!!

    pa2 pon, aku nk bkaq kreta cf dlu … lps tu hmpa nk buat pa … buat la!!!

    msti lg gmpak dr yg hindraf pnya la!!!

    muhehehehe!!!

  8. 8 viledante

    kereta?
    bakaq skali ngn skolah laa

  9. 9 viledante

    best
    layan laa~!

  10. mcm best ja gmbq nieyh..
    tpi aku xpnh tgk pon,asyik mngadap comp 24jam..
    heh..*kepeningan kemelandaan*

  11. 11 Senpai

    ya mari kita bkaq skolah!!!! … yeah!!!!

    p/s jom tbik absorber kreta rmai2 kt brader tim kring … u got me, tim kring!!!

  12. 12 viledante

    wakoekoekeokeo
    hg nih sakan sgt

  13. 13 Senpai

    muhehehe … tu la … nnti hg hbis spm … hg phm pa prasaan aku … kill’em YA-HA!!!!

    p/s bg tbik absorber kreta kt smua yg dh hbis spm!!!

  14. 14 viledante

    wakoeeokeoekeo
    balas dendam kat cikgu ka?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: