About Him

About Me
Name:Muhammad Najmi
Age:15
DOB:13 August 1992
Status:Single n Hurted
Description:Lazy.Game n Graphic Addict.Gundam Lovers.Hate Forwarded Msg.Likes To Download Stuff.Anime Watcher.Not An Otaku.Pervert.

HOBBIES
Being Gay
Play PSP
Watch Anime N Some Hentai
Waste Youth Life
Sleep
Foruming
Download Sumthing Eventually Delete Them Without Using It

Sejarah Nickname
Ketika Aku darjah 5.Aku menggunakan nickname Kaixa.Msk Darjah 6 aku menggunakan nickname Kaiser.Skarang aku menggunakan nickname VileDante.Kenapa?Sbb Dante diambik dr character DevilMayCry™ iaitu lelaki yg berambut putih.Yarp.Klau korg jumpa aku korg akan sedar rambut aku kaler putih dibahagian blakang.Vile adalah tambahan aku sbb xmaw kco copyright.Iaitu Dante Versi Vile.Apa maksud Vile?Bukak Kamus.Jd nickname aku skarang adalah VileDante.Ikut mood aku.Aku mungkin akan tukar pd bila2 masa sahaja.Itulah Sejarah Nickname aku.

My Story
Huuhaaa.Ok nama aku, ikut ic Muhammad Najmi Bin Abdul Rahman.15 taun nk msk 16.Lahir pada 13 Ogos 1992 ketika pkul 2:44AM klau xsilap aku.Dh lupa.Ok nih sedikit kisah idup aku.

Aku mula menggunakan Komputer sejak umur 7 tahun lg.Aku sering mengguna komputer untuk men game dan sebagai nya.Aku mula skolah kat Sekolah Kebangsaan Sanglang.Dekat ngn Kedah tuh.Aku skolah situ sampai laa Januari 2001 iaitu ketika aku Darjah 3 aku perpindah ke Sekolah Kebangsaan Utan Aji(Dun Laugh.Funny Name-Janai)Situ aku blaja sampai msk Darjah 6.Dalam belajar dekat skolah Utan Aji aku mula berminat dlm seni2 art n lukisan dan komputer.Ketika aku darjah 5 aku menyertai Program Maxis Cyber-Kids dimna program ini membuat aku lg berminat tentang pc.Selepas Memasuki darjah 6.Aku mula study bersgguh2 dan berjaya mendapat 5A dlm UPSR.Walaupown aku dihospitalized 1hari akibat stress.Aku ttp berjaya mendapat 5A.Hehe.So Pas Dpt result.Aku g skolah Derma untuk menjawab ujian kelayakan ke Skolah Derma.Alhamdullilah,Aku berjaya ke skolah derma.Start 2005 Aku mula Belajar di Sekolah Menengah Kebangsaan Derma atau sekarang dikenali sebagai Sekolah Kluster Derma.Disitu aku mula kenal rakan2 ku Ammar,Faris,Ainol.Helmie,Atey,Pak en Dan lain2(sry guys.Ramai sgt).Dan Agak sebulan lewat, Rakan baik ku berjaya ke skolah derma(pindah) Iaitu Mohd.Nizar atau lebih dikenali Jat.Dia mmg kawan baik aku dr skolah rendah lg.Mula Form 1 Besh jugak.Kerana Uztaz Rahim(Adik-Beradik aku,Pangkatnya aku ngn dia adalah Abg-adik.Walaupown umur dia mencecah umur bersara)Sering memberi soalan Agama awal ketika wktu peperiksaan.Oleh itu kami sering mendapat A dlm ujian Agama ketika form 1.2006 adalah taun plg besh pernah aku blajar kat skolah.Sbb?Didalam kelas kami dlu mmg 1 kepala.Mmg besh.Mmg aku enjoy gla wk2 form 2.Msk Form 2 aku jumpa Mere,Faris,Asyraf Syamim dll.Mmg taun yg besh.Semua 1 kepala.Paling xleh lupa apabila Si Faris A.K.A. Penyu Emo/Breng.Mmg xleh blah.Sampai sepak2 meja.Pastuh waktu form 2 gak kami sekelas ada wat jamuan kat Kuala Perlis.Distu aku dpt sebuah Mangkuk(kot) yg ditls Mie Too Confident(2Yakin)Tp malang nya aku terbg jatuh n pecah.Sry Guys.N ada gak exchange Hadiah.Aku dpt Mug dari Deris.Sampai skarang dok dlm koleksi2 mug Umah aku.Xpernah gna pown(bkn xhargai.Cuma Syg nk gna.Design lawa).Thx Deris.N start Oktober 2006 Kak aku pasang streamyx(suckmyx) kat umah aku.Heh.Disitu la aku mula berkembangnya artwork2 aku n ilmu2 pc aku.Start Form 3 iaitu Tahun 2007.Dimna stress aku mula berkembang.Start PMR nih byk masalah yg aku hadapi.Banyak masalah family n others.Tp tahun 2007 gak aku jumpa mcm2 kawan di Friendster.Dan pada Akhir Ogos mak aku memhadiahkan aku sebuah PSP.Tp klau xdpt 8A lepas la kat kakak aku.Ngk gaya payah nk dpt 8A.Akibat stress yg aku hadapi.Aku lepaskan kat Friendster dgn flame user2 noob.Dan akhirnya mereka menjadi rakan2 aku.Aku mula lepak kat friendster.n apabila trial pmr tamat.Aku membuat topic sal upload kertas trial.Distu laa Aku mula berbaik2 ngn diorg n aku membuat pilihan untuk membuat web sendr.Apabila PMR abeh aku mulakan kerja aku bersama Akeem untuk membuat web Ipb Based forum.Walaupown hanya sebuah forum.Dalam masa 2 bulan ini telah 222 user yg dh reg n lebih dr 40user yg aktive.Akibat sambutan tersebut aku trus ingin membina web yg berhost sendr.N skarang aku ngh tggu result PMR aku.Xtaw laa bleh 8A ka x.Sebelum abeh PMR aku ada dpt awek.Hehe.My Second.Agak kiut org nya.Tp jodoh xkemana (ecececcece.Jiwang lak)Mmg taun 2007 mcm2 jd kat aku.Huhu.PMR aku mendapat [To Be Continue]

Advertisements

16 Responses to “About Him”

  1. 1 Lynn

    Ok jga blog awk ni…cuma bg la cntek cket ek….hehehe…its ok…lg pn awk bru je mula kan?huhu..good work…keep it up….n 1 more thing….awk ni gay ke??eeeuuu…hahaha…klu ada lelaki yg btui2 nak kat awk bru awk tau……..=D

  2. 2 viledante

    ala nih temp ja nk bg chantek2 pown..
    ghey? kekekeke just a joke

  3. hoho!ko baru wat blog ka??

  4. 4 viledante

    br nk wat??
    aku dh berblog dekat setaun dh
    cuma dlu ada masalah skit

  5. 5 Senpai

    muhehehehhe … sejarah hidup mi … mmg tragis btol crita hg … leh buat filem ka drama ka … hehehe

    p/s dlu ustaz rahim slalu bg soalan “spot” kt klas aku time form 1 dlu … x sgka dia truskan legasi tu smpai dia pncen … muhehehehehehe!!!

  6. 6 viledante

    wakakakakak
    mataw uztaz rahim~!!

  7. 7 YuSzNuR

    uishhhh~
    detail tu..

  8. lohh..
    ngkau pun pasang suckmyx taun lps? sameish.

  9. 9 viledante

    ohohoh…
    wat camna
    yg tuh laa broadband yg avalaible wk2 tuh

  10. 10 Senpai

    sgguh aih mi … tp hg psg slothmyx awai drpd aku … tidak kpuasan hati ku

  11. 11 viledante

    ekkekekekekekeke…
    tp aku pasang dlu pown bkn reti gna
    ujung2 taun br nk bleh pki
    awal2 dlu dok lepak2 ja

  12. 12 Senpai

    oowh … kira im ahead of u … hehehe … tp aku start hjung2 pon bkannya leh mrasa byk .. kes gmpa bumi dlu la … suwey btol

  13. 13 viledante

    ooo
    wakeoekoekeokeo
    aku dlu noob ja
    la nih ok skit
    alhamdullilah~~

  14. 14 Senpai

    xpa at least blajaq nk guna … ok la … hg la ni bkan tkat ok … siap nk lbih master dr aku dh nih … huhuhu

  15. 15 viledante

    uih
    bila lak?

  16. Uih… kemain panjang lg about me dya… 🙂 la… aq ingat ko ni dh lme men graphic desain… rupenye sme waktu ngn aq… i think end of form 2 is da best 4 evryone… huhu… u made a real contribution to the 92-ers dgn wat malakat92.com tuh~ thx!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: