Archive for the ‘Graphical Life’ Category


YAHHHHAAAA~!!!!!!!!!!!!!!!!!! benda yg ditggu2.Event yg ditggu2.Wakakakkakakakakakakaka. sila tekan link bawah nih klau nk baca semua.Sbb image byk


huhhhaaaaa… I’m back with the title ‘Bila Najmi Bosan III’ Sila Click Benda bawah ini untuk baca blog ini.


huh~ Skali lg bila aku bosan.Ya.Mmg la nih ngh bosan gila.xtaw nk wat pa dah.Adeh.So aku nk berblog lak.^^.Bosan Klau nk baca lg.Sila click link bawah nih.Saja aku wat xmaw bg semak byk sgt.


Adeh~! Skali lg.Sbb aku bosan sgt so aku update je laa blog aku neyh.=/ Disebab kan artikel nih pjg n berimage.Sila Klick Link Dibawah ini.


Tagged =.=”

10Dec07

Heheh.Aku ditagged oleh AyeeZ Rules: 1. The tag victim has to come up with 8 different points about his/her perfect lover. 2. Have to mention the gender of his/her perfect lover. 3. Tag eight other victims to join this game and leave a comment on their blog. 4. If you are tagged the second time, […]


Lama jugak aku xupdate.Lately aku in sumthing.Ya.A brand New things dat involve my online time n eating time.=.=” Sry Guys for unreply msg n testi.Forum,conf yg aku xlayan.Been Bzz Lately.Korg leh katakan aku xdak hidup dh.^^sound familiar.Apa2 pown aku lanih agak bzz… Sry klau xreply apa2.xpa nnti aku bg sorg2 kat YM.^^ k.gtg.Bzz2


OMG.Aku btol2 terkejut tiba2 dia add aku td.Dah laa speaking BI.Cuak gila aku.Dh laa lama aku tggl BI nih.Adesh.Pasnih kena praktiks blk.Xleh jd.Cuak~! Pastuh ada laa conversation skit2.Tanya2.Tp aku rasa malu lak.Sbb aku tanya.Sub-domain leh brapa.Aku dok cr laa kat pakage tuh.Kat web dia.Xjumpa pown.Tanya laa.Pas aku tanya.Aku p check blk.Br perasan.Adesh.Malu2. Conversation antara aku […]


No Life

05Dec07

Adeh.Hrnih cam besa.Bangun Kol 2 lebih.Mandi2.Makan.N trus p kat PC.xDak apa yg interesting jd hrnih.Just A Another Day With Bored As A Title. My Desktop looks.Boring~ Just dgr mp3.Search.Download.Chat.Itu ja kerja.adesh.Semalam.Faraulah A.K.A. Fisa, chat ngn aku.huhu.Dia ada bg lg Mestica-Rahmat Ujian.Huhu.Insaf oo dgr.Hehe.Sbb lagu tuh skit2 ada kaitan ngn aku.Thx Faraulah.^^ Hehe.Kat malakat user dh […]


No Idea

03Dec07

Salam. Seperti biasa.Aku dh xdak idea untuk blog aku nih.adeh.Apa dh jd dlm masa aku xberblog nih.T_T Apa dh jd kat aku?Adeh.Pict pown tarak.Life pown tarak.Like Charkoteow always said.No Life. ok laa.Aku nk crita sal web aku tuh.AHA~!.Aku currently wat web untuk 92’s.Ya.Untuk Beruk2.Yarp.Hanya sebuah forum sahaja.Tp mungkin akan diupgradekan selepas ini.Iaitu selepas web tuh […]