No Life

05Dec07

Adeh.Hrnih cam besa.Bangun Kol 2 lebih.Mandi2.Makan.N trus p kat PC.xDak apa yg interesting jd hrnih.Just A Another Day With Bored As A Title.

ewer.png My Desktop looks.Boring~

Just dgr mp3.Search.Download.Chat.Itu ja kerja.adesh.Semalam.Faraulah A.K.A. Fisa, chat ngn aku.huhu.Dia ada bg lg Mestica-Rahmat Ujian.Huhu.Insaf oo dgr.Hehe.Sbb lagu tuh skit2 ada kaitan ngn aku.Thx Faraulah.^^

Hehe.Kat malakat user dh bertambah.Our members have made a total of 10601 posts.We have 224 registered members.Besh2.Xsangka udah berkembang benda nih.Aku sendr pown xcaya.

1 lg aku update semalam.Korg leh ngk laa kat about him tuh.Ada skit crita2 idup aku.N hrnih blogroll aku makin bertambah.Korg leh laa ngk kat tepi tuh.Ramai gila geng2 aku.So bg yg nk exchage link.Sila lah komen.Bg korg yg exchange link skang.Aku pasti akan letak kat blog aku yg ori nnti.

Opps.Dalam aku dok blog nih.Heroes aku dh siap dh.OK nk p ngk Heroes Jap.Episode 10 Seasons 2.^^.Nnti aku review Heroes.Klau rajin maybe aku akan letak link skali.

Advertisements

Adeh.Aku dh xtaw nk tls pa dah dlm blog aku nih.
So aku pikiq baik aku wat tuto.Lg sng.

Continue reading ‘Word Brush Tutorial’


No Idea

03Dec07

Salam.
Seperti biasa.Aku dh xdak idea untuk blog aku nih.adeh.Apa dh jd dlm masa aku xberblog nih.T_T

Apa dh jd kat aku?Adeh.Pict pown tarak.Life pown tarak.Like Charkoteow always said.No Life.

ok laa.Aku nk crita sal web aku tuh.AHA~!.Aku currently wat web untuk 92’s.Ya.Untuk Beruk2.Yarp.Hanya sebuah forum sahaja.Tp mungkin akan diupgradekan selepas ini.Iaitu selepas web tuh host.Dimna aku akan curi 500mb untuk blog aku.^^.

As U can see.Web nih aku jumpa mcm2 org.Ada yg besh,Ada yg tralalala.Tp benda nih xtahan lama aku jamin.Why?Korg reg kat situ.Ngk laa keadaan dia camna.Yarp blogroll aku byk geng2 malakat92 tuh.

Hmm.Klau korg nih lahir taun beruk.Come n Be Beruk with us Malakat92. Bg user2 lain yg baca blog aku nih.Thx 4 Ur support.Aku akan wat yg terbaik.n bila msk taun ke 3-4.ampa laa urus.Aku nk retire.

Huhu.Back to mcm2 org aku jumpa tuh.Actually there sumthing yg aku heran+kecewa ngn geng2 aku tuh.Walauapa pown.Let Just See About Dat~!

OK.aku dh mula merapu dh.Hmm.Takat tuh ja kowt.Mls nk blog pjg2.Aku dh mula xdak semangat blog dh.Adesh.Pa dh jd kat aku nih.T_T


Back

01Dec07

Huuuhaaa.
Aku dh kembali.Weee.Sudah lama aku xberblog disbbkan masalah yg xdpt dielakkan.Kini aku kembali ngn blog hosted kat wordpress.=.=”.

Ya.Ini adalah temporary sahaja.Dimna aku perlukan wang untuk blog aku yg Original punya.So,Sementara aku nk host blog yg Ori.Aku post dlu craps2 aku kat sini.

Byk benda nk kna wat.So tuh sja kot.Aku mls lak.Bye bye~!